Kund upptäckte att det var dags för en omläggning

Vi ringde upp ytterligare en kund för att få lite storytelling kring hur just hon kom fram till ett beslut att det var dags för en omläggning. Det är inte alltid man själv vet när det är dags och då kan en specifik händelse tala om att en taköversyn kanske inte vore helt fel! 😉

– Hej, kan du berätta lite om din upplevelse kring takomläggningen?

– Ja jag såg att det var vatten inne på vårt glasbord i vardagsrummet och tänkte att: ”där inne har jag inte varit och vattnat några blommor” och då visade det sig att det kom från taket och då var det läge att lägga om.

Vår granne tvärs över gatan hade bestämt sig för att lägga om sitt tak och hade tagit in offerter från andra företag och valde till slut er för sin takomläggning. Och eftersom vår granne redan hade gjort ett noggrant förarbete hakade vi på och det är vi jättenöjda över. Det ser fint ut och det är proffsigt gjort. Det var bra personal som höll tiden, det var inga problem med någonting faktiskt.

Vi har bara gott att säga om arbetet. Blir det aktuellt med mer takomläggningar på någon annan fastighet så kommer vi vända oss till er igen.

Kund upptäckte att det var dags för en omläggning 1
Kund upptäckte att det var dags för en omläggning 2

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här