Skurusundsvägen 48

De boende på Skurusundsvägen 48 i Nacka fick en omläggning av taket. De kan nu känna sig trygga med sitt nya tak och en lång garanti.

Skogsvägen 15

Med klassiska takpannor i tegelrött gavs huset ett stilrent utseende, och de röda plåtdetaljerna passar så klart perfekt in. Tillsammans med skorstenen i tegel skapades ett vackert helhetsintryck.Det nya taket gör att de boende slipper tänka på risker för läckage och mögel och de kostnader detta skulle innebära. De kan...

Svartbäcksgränsen 579-589

Taket på Svartbäcksgränsen i Haninge fick en omläggning av taket med nya svarta plåtdetaljer och takpannor. Vi bytte även ut undertak och nu har de boende ett tätt och skyddande tak mot regn och rusk.

Grangärdevägen 9

Huset på Grangärdevägen i Bromma fick ett rejält upplyft med de nya takpannorna i orange kulör! De boende kan nu fokusera på annat i livet tack vare det nya taket och den långa garantin!

Ulvsunda Slotts väg 36

Yttertaket på Ulvsunda Slotts väg i Bromma var i behov av en omläggning. Istället för att slippa onödiga kostnader så bestämde de boende sig för att göra en helomläggning av taket som nu skyddar mot läckage som kan orsaka mögel. Med en lång garanti kan de känna sig trygga. 

Tjalvevägen 11

De boende på Tjalvevägen fick en omläggning av taket. De kan nu känna sig trygga med sitt nya tak och en lång garanti.

Ljungsalavägen 3

Yttertaket på Ljungsalavägen i Värmdö var i behov av en omläggning. Istället för att slippa onödiga kostnader så bestämde de boende sig för att göra en helomläggning av taket som nu skyddar mot läckage som kan orsaka mögel. Med en lång garanti kan de känna sig trygga. 

Östra Strandvägen 9B

Det vita huset på Östra Strandvägen i Vendelsö fick en omläggning av taket. De orangea takpannorna passar bra ihop med husets fasad och grönområdet runtomkring. Nu kan de boende fokusera på viktigare saker i livet.

Örby Allé 22

Taket på Örby Allé fick en omläggning av taket med nya svarta plåtdetaljer och takpannor. Vi bytte även ut undertak och nu har de boende ett tätt och skyddande tak mot regn och rusk.

Ramskogsvägen 208

Huset på Ramskogsvägen i Vendelsö fick ett rejält upplyft med de nya takpannorna i svart! Det gjordes även montering av nytt undertak så de boende kan nu känna sig trygga med sitt täta skyddande nya tak.

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här