Takläggning av Villatakspecialisten på Byvägen - Spånga

Kundgrupp Villaägare
Uppdrag Takläggning

De boende på Byvägen 39 i Spånga fick en tegelomläggning sommaren 2017. Det lades nya takpannor i orange och kupans plåt på taket målades i rött. Det hela blev en snygg matchning till husets gula fasad.

Recension från kunden:

Mycket trevligt och proffsigt bemötande från offert genom hela processen till färdigt nytt tak. Offerten var tydlig, väl dokumenterad och innehöll på vår begäran två olika tegelpannor (en betongpanna och en panna i lertegel). Tog totalt in 6 offerter, Villatakspecialisten var inte lägst men det var den som kändes bäst och mest seriös.

Projektstart blev något försenad mot plan men när det väl kom igång gick arbetet väldigt bra. Klar och tydlig kommunikation under arbetets gång. De två killarna som jobbade med vårt tak var jättetrevliga och gjorde ett utmärkt jobb. Vårt tak innehöll en del plåtarbete som även det utfördes på ett bra sätt. Kommentar från en granne som är pensionerad finsnickare: ”-Det där plåtvikandet, det är inte lätt att göra bra. Det har dom skött riktigt dj..kla bra.”
Även efterarbete, städning och inspektion sköttes till full belåtenhet.

Slutresultat blev över förväntan och vi är jättenöjda med utseende på vårt nya tak. Känns som det blev ett lyft för hela huset. Kan verkligen rekommendera Villatakspecialisten om ni funderar på att byta tak på ert hus.

Byvägen - Spånga 1

Liknande uppdrag

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här