Takläggning av Villatakspecialisten på Myrmalmsringen - Haninge

Kundgrupp Villaägare
Uppdrag Takläggning

Med naturen precis runt hörnet ligger längs Myrmalmsringen i Haninge en länga med radhus, på vilka taken började verka som att de sjöng på sista versen. Det räckte med att titta på dem från marken för att se att de hade sett bättre dagar. Vid en närmare inspektion märkte man att taken löpte risk att börja läcka, vilket skulle skada huset i övrigt om taket inte åtgärdades.
På dessa fina radhus lades därför passande tak i form av svarta betongpannor med matchande plåtdetaljer. Eftersom de olika husen hade lite olika form och design på fasaden, valdes färger på plåtdetaljerna individuellt för varje hus, för att skapa ett tak som verkligen passade in på varje separat hus. 

Dessutom sågs taksäkerheten över och uppdaterades för att uppnå de senaste säkerhetsbestämmelserna. Detta gör det möjligt att utföra underhållsarbete på ett lönsamt, effektivt och säkert sätt under de kommande åren.

De boende i villorna längs Myrmalmsringen kan nu känna sig trygga i vetskapen att deras tak är garanterade att hålla i många, många år framöver. De kan därför slippa känna oro över läckande tak och kan istället fokusera på det som är viktigt för dem. 

Myrmalmsringen - Haninge 1

Liknande uppdrag

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här