Takläggning av Villatakspecialisten på Skogsvägen - Järfälla

Kundgrupp Villaägare
Uppdrag Takläggning
Datum 2019.01.03

Det tidigare taket på Skogsvägen i Järfälla såg slitet ut, och när en närmare inspektion gjordes upptäcktes att det fanns en risk för framtida läckage och mögel. Därför fattades beslutet att en takomläggning behövdes.

För villor med vitputsade fasader är svarta betongpannor ett klassiskt val, och de svarta plåtdetaljerna som används exempelvis för ventilationsrören passar så klart perfekt för dessa pannor. Den snyggt välvda omegahuven som monterades på den vita skorstenen är pricken över i:et. 

Under vintern och våren finns en risk för att snö och is på taket ska glida ner och träffa personer eller egendom som befinner sig nedanför taket. Därför monterades snörasskydd längs med takfoten, som fångar upp eventuell snö och is, vilket gör det säkrare för de boende att röra sig omkring huset. 

Med det nya taket kan de boende njuta av ett hus som är behagligt att titta på och som passar perfekt in i den omgivande naturen. De slipper även oroa sig för de risker som ett slitet tak innebär och kan därför ägna sig åt de saker som verkligen är viktiga. 

Skogsvägen - Järfälla 1

Liknande uppdrag

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här