Takläggning av Villatakspecialisten på Skurusundsvägen - Nacka

Kundgrupp Villaägare
Uppdrag Takläggning

Det gamla villataket på Skurusundsvägen 48 i Nacka hade gjort sitt. Takpannorna började se slitna ut och när en närmare inspektion genomfördes upptäckte man läckage och mögel. Det självklara valet var därför att beställa en omläggning av taket. 

Den moderna villan ståtar nu med ett vackert tak i klassiskt tegelrött och med nya och fräscha plåtdetaljer runt skorstenarna och längs med husgavlarna. Dessutom monterades taksäkerhetsdetaljer som uppfyller de senaste säkerhetskraven, bland annat en takstege som gör det möjligt att lätt ta sig upp till taknocken, och en gångbrygga längs med nocken. Allt detta gör det enkelt och säkert att utföra framtida underhållsarbete.

Det stora takfönstret ger huset ett rejält ljusinsläpp, och detta fönster ramas nu in av plåt som kommer att skydda mot läckage och en isolering som håller värmekostnaderna nere.

Med ett tätt och säkert tak på huset kan de boende nu ägna sig åt de saker som de faktiskt vill göra, istället för att behöva oroa sig över läckage eller mögel. Dessutom förhöjs husets helhetsintryck och värdet höjs, och det blir på det stora hela helt enkelt trevligare att bo och vistas där. 

Skurusundsvägen - Nacka 1

Liknande uppdrag

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här