Takläggare Ekerö

Takläggare Ekerö 1

Takläggare på Ekerö

Proffs på takläggning av villor

Bor du i villa och letar efter en takläggare på Ekerö? Vi är en takfirma med goda referenser som är specialiserade på takläggning och plåtslageri på villor. Vi hjälper dig med inspektion och lokalisering av eventuella fel och brister av ditt tak kostnadsfritt. Är rekommendationen att lägga om taket så får du en detaljerad offert på en takomläggning av högsta kvalitet med 15 års garanti. Är rekommendationen lagning lokalt så får du en detaljerad offert på det.

Takläggare Ekerö 2
Villatakspecialisten_homepage_1

Vill du hellre prata med en utav våra säljare?
Ring oss på Tel: 08-647 47 10

Vill du hellre prata med en utav våra säljare?
Ring oss på Tel: 08-647 47 10

Viktigt att hitta en seriös takläggare

Takläggningsbranschen kan upplevas som en djungel och det är inte så konstigt när både priset och åtgärdsförslag skiljer sig så mycket. 9 av 10 takföretag vet inte hur man lägger tak korrekt och det råder stor brist på kompetenta takläggare och plåtslagare i Sverige. Det visar sig inte minst när många takläggningsföretag ger kortsiktiga och ohållbara lösningar, så som att måla om taket i stället för att byta dåliga plåtar som läcker i skarvarna. Det leder ofta till läckage och kostsamma skador för villaägare.

När lägger man om ett tak?

För att slippa läckage, fuktskador och mögel är det viktigt att man har ett tätt tak som skuddar bostaden. Ett taks livslängd är ca 30–50 år om det har lagts på ett korrekt sätt och underhålls regelbundet. Man ska lägga om sitt tak när antingen tak-materialet har nått sin naturliga livslängd eller om taket inte lades ordentligt när det senast lades om. För att få reda på detta gäller det att man får hjälp av någon riktigt kompetent. Vi på VillaTakspecialisten erbjuder alltid en kostnadsfri översyn och detaljerad offert för takomläggning på Ekerö.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Erfarenhet sedan 1979

  VillaTakspecialisten är ett prisvinnande familjeföretag som under lång tid byggt upp en kompetens som är oslagbar tack vare vårt genuina intresse för hantverket. Vi känner en otrolig stolthet över att skapa Sveriges bästa tak. Vi har ett eget plåtslageri, interna utbildningar, checklistor för kontroll av tak, utbildningsfilmer vi har skapat (som vi även delar med oss av på vår YouTube-kanal) och ett kvalitetssystem som säkerställer högsta noggrannhet för varje unikt tak. Vi förvaltar din investering så att du kan känna dig trygg med ett tätt tak som skyddar din villa i många år framöver.

  Många referenser på Ekerö

  Ekerö är en kommun med närhet till naturen med sina vackra vandringsleder och badplatser. En stor del av Ekerö är villaområden och det finns gott om vackra villor med unika detaljer. Vi har en stor passion och kunskap av att restaurera tak i tidsenlig stil och bevara detaljer. Vi har lång erfarenhet av takarbeten på villor i Ekerö och många kunder som är nöjda över sitt val av VillaTakspecialisten för deras takarbete, kontakta oss för att få referenser. Ring oss idag för en kostnadsfri översyn över ert unika tak.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Kapellvägen 24 i Nacka

  Färggrannt hus fick ett lyft

  Det färggranna gula huset fick ett lyft med takpannor i klassiskt tegelrött och röda plåtdetaljer. De vita vindskivorna och gavelbeslagen som monterades längs med gavlarna, kompletteras fint av de vita hängrännorna och stuprören.
  Taksäkerheten uppdaterades och inkluderar en taklucka med tillhörande takstege och en gångbrygga, som gör det enkelt för exempelvis sotare att ta sig upp till och arbeta vid skorstenen.

  Färggrannt hus fick ett lyft

  Det färggranna gula huset fick ett lyft med takpannor i klassiskt tegelrött och röda plåtdetaljer. De vita vindskivorna och gavelbeslagen som monterades längs med gavlarna, kompletteras fint av de vita hängrännorna och stuprören. Taksäkerheten uppdaterades och inkluderar en taklucka med tillhörande takstege och en gångbrygga, som gör det enkelt för exempelvis sotare att ta sig upp till och arbeta vid skorstenen.

  John Lodéns väg 17 i Nacka

  Villa får nya fräscha tegelpannor

  Taket lades om och fick nya fräscha tegelpannor som med sin röda nyans passar perfekt för husets fasader. Dessutom lades längs med nocken en röd plåt som också återfinns i ränngavlarna mellan takets ytor. Som kronan på verket fick den vita skorstenen med sitt ovanliga utseende en unik huv, som skyddar mot fallande regn och snö.

  Villa får nya fräscha tegelpannor

  Taket lades om och fick nya fräscha tegelpannor som med sin röda nyans passar perfekt för husets fasader. Dessutom lades längs med nocken en röd plåt som också återfinns i ränngavlarna mellan takets ytor. Som kronan på verket fick den vita skorstenen med sitt ovanliga utseende en unik huv, som skyddar mot fallande regn och snö.

  Skurusundsvägen 48 i Nacka

  Modern villa fick nytt tak

  Det gamla villataket hade gjort sitt och det självklara valet var att lägga om taket.
  Den moderna villan ståtar nu med ett vackert tak i klassiskt tegelrött och med nya och fräscha plåtdetaljer runt skorstenarna och längs med husgavlarna. Dessutom monterades taksäkerhetsdetaljer som uppfyller de senaste säkerhetskraven, bland annat en takstege som gör det möjligt att lätt ta sig upp till taknocken, och en gångbrygga längs med nocken. Allt detta gör det enkelt och säkert att utföra framtida underhållsarbete.

  Modern villa fick nytt tak

  Det gamla villataket hade gjort sitt och det självklara valet var att lägga om taket. Den moderna villan ståtar nu med ett vackert tak i klassiskt tegelrött och med nya och fräscha plåtdetaljer runt skorstenarna och längs med husgavlarna. Dessutom monterades taksäkerhetsdetaljer som uppfyller de senaste säkerhetskraven, bland annat en takstege som gör det möjligt att lätt ta sig upp till taknocken, och en gångbrygga längs med nocken. Allt detta gör det enkelt och säkert att utföra framtida underhållsarbete.

  Takläggare Ekerö 3

  Om Ekerö

  Ekerö kommun är belägen i södra delen av Uppland och omfattar Mälaröarna. Kommunen omfattar hela 140 öar i Mälaren.

  Invånare: 28 690 (2019) Yta: 383,6 km²

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här