Takläggare Ekerö

Takläggare Ekerö

Vi fixar ditt tak på Ekerö

Söker du en takläggare på Ekerö? Vad du än behöver hjälp med så löser vi dina takproblem. Det är inte alltid man vet om taket behöver en omläggning eller om det börjat bli slitage. Vid småfel räcker det att laga dessa och ibland kan taket vara i så dåligt skick att det behöver läggas om helt. 

För att slippa fuktskador, mögel och läckage är det viktigaste att taket är tätt så att det skyddar bostaden från dessa tråkiga konsekvenser. Takets livslängd är mellan 25-30 år men taket kan ta skada under denna tid och behöver därför tas om hand och ses över med jämna mellanrum. 

Takläggare Ekerö 1
Villatakspecialisten_homepage_1

Vill du hellre prata med en utav våra säljare?
Ring oss på Tel: 08-647 47 10

Vill du hellre prata med en utav våra säljare?
Ring oss på Tel: 08-647 47 10

Vi hjälper dig med omläggningen

Har ditt tak sett bättre dagar? Har det börjat läcka eller visa tydliga tecken på slitage? Ingen fara! Kontakta oss på 08 – 647 47 10 så hjälper vi dig!

Det är aldrig roligt att ha ett tak som läcker. Det kan orsaka stora skador som i sin tur leder till onödiga och tråkiga renoveringskostnader. Tak har en lång livslängd men blir slitet efter ett tag på grund av väder som regn och snö.

Takrenovering kan behövas när det är småfel som uppstått. Helomläggning är att rekommendera om taket är i så pass dåligt skick att det inte lönar sig att reparera småfelen.

Det är också viktigt att ha rätt säkerhet på taket. Om man skulle behöva beträda sitt tak, eller om takarbetare ska upp på taket är det oerhört viktigt med taksäkerhet för att kunna utföra sitt jobb på ett säkert sätt. 

När vi utför våra arbeten sker det alltid fackmannamäsigt, proffsigt och vi jobbar alltid med den högsta kvalitén. För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med ditt nya tak och därför har vi alltid en tydlig och ärlig dialog med dig genom arbetet.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Ekerö - en grön kommun

  Ekerö är en kommun som växer med nya bostäder och kvarter samtidigt som den fina naturen finns kvar. Det finns även en mängd av flera fritidsaktiviteter att ta sig an som tennis, golf och ridning. Nya skolor byggs och det finns även ett bibliotek för den som gillar att läsa.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Kapellvägen 24 i Nacka

  Färggrannt hus fick ett lyft

  Det färggranna gula huset fick ett lyft med takpannor i klassiskt tegelrött och röda plåtdetaljer. De vita vindskivorna och gavelbeslagen som monterades längs med gavlarna, kompletteras fint av de vita hängrännorna och stuprören.
  Taksäkerheten uppdaterades och inkluderar en taklucka med tillhörande takstege och en gångbrygga, som gör det enkelt för exempelvis sotare att ta sig upp till och arbeta vid skorstenen.

  Färggrannt hus fick ett lyft

  Det färggranna gula huset fick ett lyft med takpannor i klassiskt tegelrött och röda plåtdetaljer. De vita vindskivorna och gavelbeslagen som monterades längs med gavlarna, kompletteras fint av de vita hängrännorna och stuprören. Taksäkerheten uppdaterades och inkluderar en taklucka med tillhörande takstege och en gångbrygga, som gör det enkelt för exempelvis sotare att ta sig upp till och arbeta vid skorstenen.

  John Lodéns väg 17 i Nacka

  Villa får nya fräscha tegelpannor

  Taket lades om och fick nya fräscha tegelpannor som med sin röda nyans passar perfekt för husets fasader. Dessutom lades längs med nocken en röd plåt som också återfinns i ränngavlarna mellan takets ytor. Som kronan på verket fick den vita skorstenen med sitt ovanliga utseende en unik huv, som skyddar mot fallande regn och snö.

  Villa får nya fräscha tegelpannor

  Taket lades om och fick nya fräscha tegelpannor som med sin röda nyans passar perfekt för husets fasader. Dessutom lades längs med nocken en röd plåt som också återfinns i ränngavlarna mellan takets ytor. Som kronan på verket fick den vita skorstenen med sitt ovanliga utseende en unik huv, som skyddar mot fallande regn och snö.

  Skurusundsvägen 48 i Nacka

  Modern villa fick nytt tak

  Det gamla villataket hade gjort sitt och det självklara valet var att lägga om taket.
  Den moderna villan ståtar nu med ett vackert tak i klassiskt tegelrött och med nya och fräscha plåtdetaljer runt skorstenarna och längs med husgavlarna. Dessutom monterades taksäkerhetsdetaljer som uppfyller de senaste säkerhetskraven, bland annat en takstege som gör det möjligt att lätt ta sig upp till taknocken, och en gångbrygga längs med nocken. Allt detta gör det enkelt och säkert att utföra framtida underhållsarbete.

  Modern villa fick nytt tak

  Det gamla villataket hade gjort sitt och det självklara valet var att lägga om taket. Den moderna villan ståtar nu med ett vackert tak i klassiskt tegelrött och med nya och fräscha plåtdetaljer runt skorstenarna och längs med husgavlarna. Dessutom monterades taksäkerhetsdetaljer som uppfyller de senaste säkerhetskraven, bland annat en takstege som gör det möjligt att lätt ta sig upp till taknocken, och en gångbrygga längs med nocken. Allt detta gör det enkelt och säkert att utföra framtida underhållsarbete.

  Takläggare Ekerö 2

  Om Ekerö

  Ekerö kommun är belägen i södra delen av Uppland och omfattar Mälaröarna. Kommunen omfattar hela 140 öar i Mälaren.

  Invånare: 28 690 (2019) Yta: 383,6 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt villaägare i över 20 år.

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här