Takläggare Nacka

Takläggare Nacka

Vi är precis som vi heter - specialister på villatak!

Vi på Villatakspecialisten är vad vi heter – specialister på villatak, så om du är villaägare i Nacka och behöver hjälp med takläggning eller takrenovering har du hittat rätt! Våra duktiga takmontörer är välutbildade och har lång erfarenhet av takarbeten på hustak och jobbar varje dag med att leverera tak av högsta kvalitet till våra kunder.

Vi är en proffsig och pålitlig takläggare som alltid strävar efter att ha en genomgående god kommunikation med våra kunder, från den första kontakten till färdiglagt tak.

Takläggare Nacka 1
Takläggare Nacka 2
Villatakspecialisten_homepage_1

Vill du hellre prata med en utav våra säljare?
Ring oss på Tel: 08-647 47 10

Vill du hellre prata med en utav våra säljare?
Ring oss på Tel: 08-647 47 10

Vi är specialister på takläggning och takrenovering av villatak

Villatakspecialisten är experter på villatak och har många års erfarenhet av takrenovering och takläggning i Stockholmsområdet med omnejd och har varit runt och utfört takarbeten hos villaägare som gett oss goda referenser.

Våra kunder uppskattar oss för att vi levererar slittåliga och snygga tak och för att vi håller tider och är enkla att få tag på.
Villatakspecialisten tillhör det välrenommerade takläggarföretaget DM TAK, som 2016 tilldelades utmärkelsen
årets takläggare. Tillsammans med DM TAK har vi stor samlad kunskap inom olika takmaterial och takarbeten och ett gemensamt driv att utföra vårt arbete  på allra högsta nivå.

Hur vet man att det är dags för att renovera taket? Vi pratar dagligen med villaägare i vårt arbete och vet att det kan vara svårt att veta hur taket mår och när det är dags för takrenovering. Vi tipsar gärna om vad du kan göra för att själv hålla koll, som att hålla utkik efter fläckar av fukt och mögel, men om du vill ha en professionell bedömning så erbjuder vi alltid våra kunder att komma ut och göra en kostnadsfri översyn av taket.


Sedan lämnar vi ett grundligt offertförslag över det åtgärder vi rekommenderar för att hålla ditt tak i toppskick. Eftersom vi är experter på villatak och alltid monterar våra tak på ett fackmannamässigt sätt kan vi lämna långa garantitider till våra kunder

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Nacka

  I Nacka finns det ett stort antal villaområden och vi på Villatakspecialisten har under med åren utfört många takläggningar och takrenoveringar i kommunen, vilket har gjort att vi har koll på området och fått fina referenser från villaägare som är nöjda med våra takarbeten.

  Vi har såväl kompetensen som erfarenheten av att lägga tak på allra högsta nivå, oavsett vilket stil, ålder eller storlek det är på ditt hus. Tveka inte att kontakta oss när du söker en takläggare i Nacka kommun.

  Nacka - en grön och skön kommun

  Nacka kommun tillhör en av de kommuner som växer snabbast, både i Stockholms län och i Sverige. Här finns många omtyckta villaområden som Saltsjö-Duvnäs, Boo Gård, Järla Sjö och Saltsjöbaden och Solsidan.

  Nacka är en kommun med fantastisk natur och många möjligheter till friluftsliv och det finns hela 13 naturreservat i kommunen. Nackareservatet är det mest besökta friluftsområdet i Sverige och lockar många besökare från huvudstaden. Var än du befinner dig i kommunen är det nära till hav och sjö. I Nacka finns allt nära till hands samtidigt som Stockholm med dess stora utbud av allt finns en kort resa bort.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  Kapellvägen 24 i Nacka

  Färggrannt hus fick ett lyft

  Det färggranna gula huset fick ett lyft med takpannor i klassiskt tegelrött och röda plåtdetaljer. De vita vindskivorna och gavelbeslagen som monterades längs med gavlarna, kompletteras fint av de vita hängrännorna och stuprören.
  Taksäkerheten uppdaterades och inkluderar en taklucka med tillhörande takstege och en gångbrygga, som gör det enkelt för exempelvis sotare att ta sig upp till och arbeta vid skorstenen.

  Färggrannt hus fick ett lyft

  Det färggranna gula huset fick ett lyft med takpannor i klassiskt tegelrött och röda plåtdetaljer. De vita vindskivorna och gavelbeslagen som monterades längs med gavlarna, kompletteras fint av de vita hängrännorna och stuprören. Taksäkerheten uppdaterades och inkluderar en taklucka med tillhörande takstege och en gångbrygga, som gör det enkelt för exempelvis sotare att ta sig upp till och arbeta vid skorstenen.

  John Lodéns väg 17 i Nacka

  Villa får nya fräscha tegelpannor

  Taket lades om och fick nya fräscha tegelpannor som med sin röda nyans passar perfekt för husets fasader. Dessutom lades längs med nocken en röd plåt som också återfinns i ränngavlarna mellan takets ytor. Som kronan på verket fick den vita skorstenen med sitt ovanliga utseende en unik huv, som skyddar mot fallande regn och snö.

  Villa får nya fräscha tegelpannor

  Taket lades om och fick nya fräscha tegelpannor som med sin röda nyans passar perfekt för husets fasader. Dessutom lades längs med nocken en röd plåt som också återfinns i ränngavlarna mellan takets ytor. Som kronan på verket fick den vita skorstenen med sitt ovanliga utseende en unik huv, som skyddar mot fallande regn och snö.

  Skurusundsvägen 48 i Nacka

  Modern villa fick nytt tak

  Det gamla villataket hade gjort sitt och det självklara valet var att lägga om taket.
  Den moderna villan ståtar nu med ett vackert tak i klassiskt tegelrött och med nya och fräscha plåtdetaljer runt skorstenarna och längs med husgavlarna. Dessutom monterades taksäkerhetsdetaljer som uppfyller de senaste säkerhetskraven, bland annat en takstege som gör det möjligt att lätt ta sig upp till taknocken, och en gångbrygga längs med nocken. Allt detta gör det enkelt och säkert att utföra framtida underhållsarbete.

  Modern villa fick nytt tak

  Det gamla villataket hade gjort sitt och det självklara valet var att lägga om taket. Den moderna villan ståtar nu med ett vackert tak i klassiskt tegelrött och med nya och fräscha plåtdetaljer runt skorstenarna och längs med husgavlarna. Dessutom monterades taksäkerhetsdetaljer som uppfyller de senaste säkerhetskraven, bland annat en takstege som gör det möjligt att lätt ta sig upp till taknocken, och en gångbrygga längs med nocken. Allt detta gör det enkelt och säkert att utföra framtida underhållsarbete.

  Takläggare Nacka 3

  Om Nacka

  Nacka kommun ligger i Södermanland och Uppland och är en expansiv kommun som har vuxit stadigt under de senaste åren. Stockholmspendlare reser enkelt med bussar till och från Slussen eller med Saltsjöbanan och 2026 beräknas tunnelbanan har byggts ut till Nacka.

  Invånare: 105 130 (2019) Yta: 128,83 km²

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt villaägare i över 20 år.

  Takläggare Nacka 4

  4.7 i betyg av 151 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här