Takläggare Nyköping

Takläggare Nyköping

Vi är specialister på villatak - precis som vårt namn antyder

Letar du efter en takläggare i Nyköping? Vi hjälper dig med att byta tak, göra en besiktning eller det takarbete du önskar. Som villaägare är det inte alltid lätt att veta hur taket mår och det är precis det vi hjälper dig med! Vi är experter på just villatak och erbjuder flertal tjänster som:

 • Omläggning
 • Takservice
 • Snöskottning
 • Taksäkerhet

Vi arbetar dagligen med att leverera tak av allra högsta kvalité som ska hålla i många år framåt. Ett slitet och läckande tak är ingenting man önskar ha som villaägare.

Vi är en pålitlig takfirma som alltid har en tydlig dialog med våra kunder genom hela processen. Vi jobbar alltid med att bemöta våra kunder på ett proffsigt sätt och leva upp till kundernas höga krav. 

Takläggare Nyköping 1
Takläggare Nyköping 2
Villatakspecialisten_homepage_1

Vill du hellre prata med en utav våra säljare?
Ring oss på Tel: 08-647 47 10

Vill du hellre prata med en utav våra säljare?
Ring oss på Tel: 08-647 47 10

Vi är specialister på takläggning och takrenovering av villatak

Vi har en lång erfarenhet av både takläggning och takrenovering i och runt om Stockholms län och har varit ute och gjort många takarbeten hos villaägare som vi fått fina referenser av. Våra kunder uppskattar att vi håller tider och är enkla att nå.

Villatakspecialisten är en del av välrenommerade DM TAK, som 2016 prisades med utmärkelsen årets takläggare. Tillsammans med DM TAK har vi bred kompetens inom olika takmaterial  och takarbeten och ett gemensamt driv att hålla vårt hantverk på allra högsta nivå.

Hur kan vi stå till tjänst? Vi erbjuder som sagt ett flertal tjänster som alla är lika viktiga för att taket ska må bra. En tjänst är till exempel taksäkerhet som bör finnas om man, eller någon annan behöver beträda taket och då behöver vara säker. Taksäkerhet är dels viktigt för att:

 • Förebygga olyckor
 • Skydda taket mot slitage
 • Snörasskydd för att undvika att snö rasar ner från taket

Eftersom vi är proffs på villatak och alltid utför våra takarbeten på ett fackmannamässigt sätt kan vi lämna långa garantier till våra kunder.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Vi kan Nyköping

  I Nyköpings kommun finns många mysiga villaområden och Villatakspecialisten har med åren fått förtroendet att utföra flera takläggningsarbeten i kommunen, vilket har gjort att vi har bra koll på området och fått goda referenser från nöjda villaägare.

  Vi har både erfarenheten och kunskapen om hur man lägger ett tak av högsta kvalitet, oavsett ålder, stil eller storlek på ditt hus. Tveka inte kontakta oss när du behöver ta hjälp av en takläggare i Nyköping!

  Nyköpings kommun - en historisk Östersjöpärla

  Nyköping kommun ligger längs med den sörmländska kusten vid Östersjön och är en expansiv kommun som växt stadigt de senaste åren. Nyköping, som är centralort i kommunen, har en lång historia och flera historiska byggnader som Alla Helgona kyrkan och Sankt Nicolai som båda ligger centralt i staden.

  I kommunen finns flera mindre trevliga orter som Tystberga, Jönåker och Stigtomta.
  I Nyköping finns ett stort utbud av olika aktiviteter och upplevelser inom idrott och kulturliv och alla bekvämligheter som man kan tänkas behöva.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  1 ref Rönningevägen-25-Rönninge bild 1

  Charmig villa får ett rejält lyft

  De boende hade lagt märke till att taket började se slitet ut, och vid en inspektion på vinden upptäcktes läckage och mögel.
  Det gamla taket revs och ett nytt och fräscht tak lades, bestående av svarta betongpannor och svarta plåtdetaljer. Vita vindskivor, som sitter längs med gavlarna, valdes för att passa in med husets vita knutar och fönsterramar.
  På de båda skorstenarna monterades svarta omegahuvar som med sin välvda plåt effektivt skyddar mot regn och snö.

  Charmig villa får ett rejält lyft

  De boende hade lagt märke till att taket började se slitet ut, och vid en inspektion på vinden upptäcktes läckage och mögel. 
  Det gamla taket revs och ett nytt och fräscht tak lades, bestående av svarta betongpannor och svarta plåtdetaljer. Vita vindskivor, som sitter längs med gavlarna, valdes för att passa in med husets vita knutar och fönsterramar.
  På de båda skorstenarna monterades svarta omegahuvar som med sin välvda plåt effektivt skyddar mot regn och snö.

  2 ref Tallsätravägen 8 Rönninge bild 1

  Takomläggning på vacker villa

  Den vackra villan med sina faluröda väggar och vita knutar, inglasad veranda och skorstenar i tegel väckte tankarna på klassiska lantliga hus från tidigt 1900-tal.
  Denna takomläggning behövde ta husets övergripande stil i beaktande, och med det i åtanke valdes vackert patinerade takpannor i tegel. Dessa passade perfekt in med huset som helhet och gav huset det lyft det behövde.
  Denna takomläggning behövde ta husets övergripande stil i beaktande, därför valdes vackert patinerade takpannor i tegel. Dessa passade perfekt in med huset som helhet och gav huset det lyft det behövde.

  Takomläggning på vacker villa

  Den vackra villan med sina faluröda väggar och vita knutar, inglasad veranda och skorstenar i tegel väckte tankarna på klassiska lantliga hus från tidigt 1900-tal. Denna takomläggning behövde ta husets övergripande stil i beaktande, och med det i åtanke valdes vackert patinerade takpannor i tegel. Dessa passade perfekt in med huset som helhet och gav huset det lyft det behövde. Denna takomläggning behövde ta husets övergripande stil i beaktande, därför valdes vackert patinerade takpannor i tegel. Dessa passade perfekt in med huset som helhet och gav huset det lyft det behövde.
  Övrasjövägen 2 i Uttran

  Villa med närhet till vattnet fick nytt tak

  Villaägare bestämde sig för att det var dags att för en takomläggning av taket.
  De gamla takpannorna revs och nya blanka takpannor i svart betong lades. Dessutom utökades takfotsprånget, alltså den del av taket som sticker ut över fasaden. Detta ger fasaden ett bättre skydd mot regn och rusk.
  För plåtdetaljernas valdes även där en svart nyans, som så klart passar fint ihop med takpannorna. Dessa plåtdetaljer innefattar bland annat en plåtinklädnad för skorstenen, som även kröns med rundad omegahuv som skyddar mot nederbörd.

  Villa med närhet till vattnet fick nytt tak

  Villaägare bestämde sig för att det var dags att för en takomläggning av taket. De gamla takpannorna revs och nya blanka takpannor i svart betong lades. Dessutom utökades takfotsprånget, alltså den del av taket som sticker ut över fasaden. Detta ger fasaden ett bättre skydd mot regn och rusk. För plåtdetaljernas valdes även där en svart nyans, som så klart passar fint ihop med takpannorna. Dessa plåtdetaljer innefattar bland annat en plåtinklädnad för skorstenen, som även kröns med rundad omegahuv som skyddar mot nederbörd.
  Takläggare Nyköping 3

  Om Nyköping

  Nyköping Kommun ligger i Södermanland och Nyköping är centralort i kommunen. E4:an går igenom kommunen vilket gör det enkelt att resa till andra delar av landet och Stockholm Skavsta Flygplats förbinder kommunen med resten av världen.

  Invånare: 56 584 (2019) Yta: 2066,41 km2

  Kostnadsfri taköversyn

  Vi har jobbat med tak åt villaägare i över 20 år.

  Takläggare Nyköping 4

  4.7 i betyg av 151 omdömen

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här