Takläggare Upplands Bro

Takläggare Upplands Bro 1

Takläggare i Upplands Bro

Proffs på takläggning av villor

Letar du efter en pålitlig takläggare i Upplands Bro? Vi är en välrenommerad takfirma med goda referenser som är specialiserade på takläggning och plåtslageri för villor. Vi erbjuder kostnadsfria inspektioner för att hjälpa dig att upptäcka eventuella fel och brister på ditt tak. Om rekommendationen är att lägga om taket, får du en detaljerad offert för en takomläggning av högsta kvalitet med 15 års garanti. Vid behov av reparation lokalt får du även en detaljerad offert för det.

Takläggare Upplands Bro 2
Villatakspecialisten_homepage_1

Vill du hellre prata med en utav våra säljare?
Ring oss på Tel: 08-647 47 10

Vill du hellre prata med en utav våra säljare?
Ring oss på Tel: 08-647 47 10

Viktigt att hitta en seriös takläggare

Takläggningsbranschen kan upplevas komplicerad och det är inte konstigt när priser och åtgärdsförslag varierar så mycket. I Sverige råder en brist på kompetenta takläggare och plåtslagare, vilket har lett till att många takläggarföretag erbjuder kortlivade och ohållbara lösningar, såsom att måla om taket i stället för att byta ut dåliga plåtar som läcker i skarvarna. Detta kan leda till läckage och kostsamma skador för villaägare.

När är det dags att byta tak?

För att undvika läckage, fuktskador och mögel är det viktigt att ha ett tätt tak som skyddar bostaden. Ett taks livslängd är vanligtvis cirka 30–50 år om det har lagts på ett korrekt sätt och underhålls regelbundet. Taket bör bytas ut när takmaterialet har nått sin naturliga livslängd eller om taket inte lades ordentligt när det senast byttes ut. För att ta reda på detta krävs hjälp av en riktigt kunnig takläggare. Vi på VillaTakspecialisten erbjuder alltid en kostnadsfri översyn och detaljerad offert för takläggning i Upplands Bro.

Boka hembesök för en taköversyn och få en kostnadsfri offert

  Erfarenhet sedan 1979

  VillaTakspecialisten är ett prisbelönt familjeföretag som under lång tid har byggt upp en oslagbar kompetens tack vare vårt genuina intresse för hantverket. Vi känner en enorm stolthet över att skapa Sveriges bästa tak. Vi har ett eget plåtslageri, genomför interna utbildningar, använder checklistor för takkontroll och delar även med oss av vår kunskap genom utbildningsfilmer på vår YouTube-kanal. Med vårt kvalitetssystem säkerställer vi högsta noggrannhet för varje unikt tak. Vi förvaltar din investering så att du kan känna dig trygg med ett tätt tak som skyddar din villa i många år framöver.

  Många referenser i Upplands Bro

  Upplands Bro är en kommun med närhet till både natur och stad, vilket ger en bra balans mellan livet i Stockholm och möjligheter till friluftsliv och natursköna upplevelser. Det finns många fina bostadsområden i Upplands Bro med en blandning av äldre och modernare villor, vi har kompentensen som krävs för takomläggningar och takrenoveringar på båda delar. Vi har lång erfarenhet av takarbeten i Upplands Bro och är du intresserad av referenser så är du varmt välkommen att kontakta oss. Om du är intresserad av en kostnadsfri översyn så är det bara att ringa oss idag så bokar vi in en tid.

  Inspiration från takarbeten vi gjort

  1 ref Rönningevägen-25-Rönninge bild 1

  Charmig villa får ett rejält lyft

  De boende hade lagt märke till att taket började se slitet ut, och vid en inspektion på vinden upptäcktes läckage och mögel.
  Det gamla taket revs och ett nytt och fräscht tak lades, bestående av svarta betongpannor och svarta plåtdetaljer. Vita vindskivor, som sitter längs med gavlarna, valdes för att passa in med husets vita knutar och fönsterramar.
  På de båda skorstenarna monterades svarta omegahuvar som med sin välvda plåt effektivt skyddar mot regn och snö.

  Charmig villa får ett rejält lyft

  De boende hade lagt märke till att taket började se slitet ut, och vid en inspektion på vinden upptäcktes läckage och mögel. 
  Det gamla taket revs och ett nytt och fräscht tak lades, bestående av svarta betongpannor och svarta plåtdetaljer. Vita vindskivor, som sitter längs med gavlarna, valdes för att passa in med husets vita knutar och fönsterramar.
  På de båda skorstenarna monterades svarta omegahuvar som med sin välvda plåt effektivt skyddar mot regn och snö.

  2 ref Tallsätravägen 8 Rönninge bild 1

  Takomläggning på vacker villa

  Den vackra villan med sina faluröda väggar och vita knutar, inglasad veranda och skorstenar i tegel väckte tankarna på klassiska lantliga hus från tidigt 1900-tal.
  Denna takomläggning behövde ta husets övergripande stil i beaktande, och med det i åtanke valdes vackert patinerade takpannor i tegel. Dessa passade perfekt in med huset som helhet och gav huset det lyft det behövde.
  Denna takomläggning behövde ta husets övergripande stil i beaktande, därför valdes vackert patinerade takpannor i tegel. Dessa passade perfekt in med huset som helhet och gav huset det lyft det behövde.

  Takomläggning på vacker villa

  Den vackra villan med sina faluröda väggar och vita knutar, inglasad veranda och skorstenar i tegel väckte tankarna på klassiska lantliga hus från tidigt 1900-tal. Denna takomläggning behövde ta husets övergripande stil i beaktande, och med det i åtanke valdes vackert patinerade takpannor i tegel. Dessa passade perfekt in med huset som helhet och gav huset det lyft det behövde. Denna takomläggning behövde ta husets övergripande stil i beaktande, därför valdes vackert patinerade takpannor i tegel. Dessa passade perfekt in med huset som helhet och gav huset det lyft det behövde.
  Övrasjövägen 2 i Uttran

  Villa med närhet till vattnet fick nytt tak

  Villaägare bestämde sig för att det var dags att för en takomläggning av taket.
  De gamla takpannorna revs och nya blanka takpannor i svart betong lades. Dessutom utökades takfotsprånget, alltså den del av taket som sticker ut över fasaden. Detta ger fasaden ett bättre skydd mot regn och rusk.
  För plåtdetaljernas valdes även där en svart nyans, som så klart passar fint ihop med takpannorna. Dessa plåtdetaljer innefattar bland annat en plåtinklädnad för skorstenen, som även kröns med rundad omegahuv som skyddar mot nederbörd.

  Villa med närhet till vattnet fick nytt tak

  Villaägare bestämde sig för att det var dags att för en takomläggning av taket. De gamla takpannorna revs och nya blanka takpannor i svart betong lades. Dessutom utökades takfotsprånget, alltså den del av taket som sticker ut över fasaden. Detta ger fasaden ett bättre skydd mot regn och rusk. För plåtdetaljernas valdes även där en svart nyans, som så klart passar fint ihop med takpannorna. Dessa plåtdetaljer innefattar bland annat en plåtinklädnad för skorstenen, som även kröns med rundad omegahuv som skyddar mot nederbörd.
  Takläggare Upplands Bro 3

  Om Upplands Bro

  Upplands Bro är en kommun i nordvästra delen av Stockholms län. Centralorten är Kungsängen och Upplands Bro gränsar till Sigtuna, Järfälla och Sigtuna.

  Invånare: 29 346 (2019) Yta: 325,2 km2

  Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här