TAKLÄGGNING


Notice: Undefined index: parallax in /www/webvol16/j0/9p5kkqrht306z54/villatakspecialisten.se/public_html/wp-content/themes/villatak/components/shortcodes/mk_page_section/components/video-background.php on line 3

Professionellt och fackmannamässigt utförd takläggning i Stockholm

Vårt tips är att inte snåla på kostnaden för underarbetet. Detta är en mycket viktig åtgärd när man arbetar med takläggning. Se till att besiktiga taket inifrån vinden och upptäck eventuell rutten råspont. Dessa oftast små ”fläckar” (områden) av ruttet trä eller mögel kan vanligen mycket lätt och enkelt bytas ut av en erfaren takläggare.

Använd tjockare ströläkt 25 mm x 38 mm för att få tillräcklig luftning under pannorna och som också kan vara ett krav från takpannetillverkaren för att garantin på pannorna skall gälla.

Kostnadsfri besiktning och utförlig offert

Kontakta Villatakspecialisten idag så får du en kostnadsfri besiktning och ett utförligt offertförslag när det gäller omläggning av just ditt villatak.

Du kan spara stora pengar i längden på att få arbetet utfört med rätt materialval och hög kvalité från början!

Det finns en hel del detaljer som också behöver tas hänsyn till när man lägger om ett villatak såsom t ex plåtdetaljer, vattenavrinning och taksäkerhet.

Vi svarar gärna på era funderingar:

Vad säger kunderna om oss:

  • Slutresulatet blev perfekt, under arbetets gång har det hållits rent och snyggt. Trevliga och kunniga hantverkare. Mycket nöjd kund.

    Anders S
  • Jag är supernöjd med mitt tak!! Proffsiga och kompetenta från A-Ö vilket gjort mig trygg genom hela processen.

    Veronica H
  • Utsatta tidsramar hölls, killarna kom alltid i tid som de sagt, jobbade på hela tiden, var alltid trevliga. Har utfört ett bra jobb som jag ser det.

    Britta R