Tid för livet

När tiden inte finns till och du har helt andra prioriteringar och värderingar så är det ovärderligt att allting runt om bara fungerar!

Tid för livet 1

Något av det viktigaste på ett hus är taket. Det sitter där som en skyddande hatt oavsett väder och i många, många år. När taket börjar bli gammalt så kommer även problemen, inte bara för själva taket utan även i olyckliga fall inne i huset. Låt oss ta bort oron över ditt gamla och kanske läckande tak! 

Vi kommer ut på plats, ser vad som behöver göras och tar sedan över så att du lugnt kan lägga din viktiga tid på annat! Du får en kostnadsfri offert efter vårt besök, vilken senare blir ett kvalitetsdokument. Platschef och arbetsledare informerar dig löpande om hur arbetet fortskrider och alla moment fotograferas så att du när vi är klara får bilder och dokumentation att spara ihop med ett garantibevis.

Vi ger dig ett tätt, vackert och säkert tak som håller minst 50 år.

Vi har även en serviceavdelning som kan hjälpa till med att montera arbetsplattformar, gångbryggor, snörasskydd, rätta till och byta ut trasiga pannor, byta läckande hängrännor, få tätt kring genomföringar etc.

Vi finns här och hjälper er gärna! Vi har många fina referenser och goda rekommendationer!

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här