Skurusundsvägen 48

De boende på Skurusundsvägen 48 i Nacka fick en omläggning av taket. De kan nu känna sig trygga med sitt nya tak och en lång garanti.

Skogsvägen 15

Med klassiska takpannor i tegelrött gavs huset ett stilrent utseende, och de röda plåtdetaljerna passar så klart perfekt in. Tillsammans med skorstenen i tegel skapades ett vackert helhetsintryck.Det nya taket gör att de boende slipper tänka på risker för läckage och mögel och de kostnader detta skulle innebära. De kan...

Ulvsunda Slotts väg 36

Yttertaket på Ulvsunda Slotts väg i Bromma var i behov av en omläggning. Istället för att slippa onödiga kostnader så bestämde de boende sig för att göra en helomläggning av taket som nu skyddar mot läckage som kan orsaka mögel. Med en lång garanti kan de känna sig trygga. 

Tjalvevägen 11

De boende på Tjalvevägen fick en omläggning av taket. De kan nu känna sig trygga med sitt nya tak och en lång garanti.

Ljungsalavägen 3

Yttertaket på Ljungsalavägen i Värmdö var i behov av en omläggning. Istället för att slippa onödiga kostnader så bestämde de boende sig för att göra en helomläggning av taket som nu skyddar mot läckage som kan orsaka mögel. Med en lång garanti kan de känna sig trygga. 

Östra Strandvägen 9B

Det vita huset på Östra Strandvägen i Vendelsö fick en omläggning av taket. De orangea takpannorna passar bra ihop med husets fasad och grönområdet runtomkring. Nu kan de boende fokusera på viktigare saker i livet.

Örby Allé 22

Taket på Örby Allé fick en omläggning av taket med nya svarta plåtdetaljer och takpannor. Vi bytte även ut undertak och nu har de boende ett tätt och skyddande tak mot regn och rusk.

Ramskogsvägen 208

Huset på Ramskogsvägen i Vendelsö fick ett rejält upplyft med de nya takpannorna i svart! Det gjordes även montering av nytt undertak så de boende kan nu känna sig trygga med sitt täta skyddande nya tak.

Ramskogsvägen 207

De nya svarta takpannorna går fint ihop med husets fasad. Under omläggningen av taket monterades också snörasskydd så att de boende och förbipasserande är skyddade ifrån snöras under vintern.

Platåvägen 6

De boende på Platåvägen fick en helomläggning av taket. Det nya taket skyddar mot regn och rusk och visar inte längre några tecken på slitage eller läckage. De boende kan känna sig trygga med deras helt nya tak och långa garanti.

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här