Tre generationers takläggare

Bygdegårdsvägen 19 i Trångsund

VillaTakspecialisten är ett takföretag i Stockholm med många fina referenser, utbildad personal och stabil ekonomi.

Vårt syfte är att hjälpa dig som bor i villa att få ett problemfritt tak och på så sätt bidra till ett tryggt och behagligt boende. Vi driver egen utbildning av all vår personal. Vi är kända för att hålla en hög kvalité på våra arbeten, utföra projekten inom utsatta tidsramar och ha en bra kommunikation med våra kunder.

Takarbeten har funnits inom familjen Frykman sedan 1979 vilket givit grunden till det tekniskt kunnande våra anställda och i slutänden våra beställare får ta del av idag.

Våra referenser

Hela företaget har vunnit olika utmärkelser under senare tid: Årets Takläggare “King of Roofs” 2016 och Årets Hantverkare 2016 som presenterades på Hamburger Börs. Villatakspecialisten har även hjälpt privatpersoner som har råkat illa ut av oseriösa företagare i Sofias Änglar och Fuskbyggarna i TV 4.

DM TAK har sedan starten 2001 skapat sig ett gott rykte bland fastighetsägare och villaägare tack vare den höga kvalitén av takarbeten som levereras. Vi har en lång lista av nöjda referenskunder i Stockholmsområdet. Se vidare på denna hemsida under fliken referenser.

Villatakspecialisten_sofies_angelar

I Sofias änglar syns Mattias Särnholm, programledare Sofia Wistam och Johnnie Krigström.
Bild: Magnus Ragnvid Pressbild

villatakspecialisten_omoss_1824 × 744

Vi som jobbar på Villatakspecialisten

Kontakta Villatakspecialisten idag så får du
en kostnadsfri  taköversyn och ett utförligt offertförslag när det gäller takläggning/ takrenovering av just ditt villatak i Stockholm.

Vi som jobbar på Villatakspecialisten

Kontakta Villatakspecialisten idag så får du en kostnadsfri taköversyn och ett utförligt offertförslag när det gäller takläggning/takrenovering av just ditt villatak i Stockholm.

Vi använder oss av cookies, för att kunna förbättra din upplevelse. Vill du läsa mer om vår cookie policy Klicka här