OM OSS


Notice: Undefined index: parallax in /www/webvol16/j0/9p5kkqrht306z54/villatakspecialisten.se/public_html/wp-content/themes/villatak/components/shortcodes/mk_page_section/components/video-background.php on line 3

Villatakspecialisten är en takläggare i Stockholm som har många goda referenser, utbildad personal och stabil ekonomi!

Vårt syfte är att hjälpa dig som bor i villa att få ett problemfritt tak och på så sätt bidra till ett tryggt och behagligt boende. Vi driver egen utbildning av all vår personal. Vi är kända för att hålla en hög kvalité på våra arbeten, utföra projekten inom utsatta tidsramar och ha en bra kommunikation med våra kunder.

Takarbeten har funnits inom familjen Frykman sedan 1979 vilket givit grunden till det tekniskt kunnande våra anställda och i slutänden våra beställare får ta del av idag.

Villatakspecialisten är en specialavdelning inom DM TAK AB för takläggning/takrenovering av villor i främst Stockholm med samma organisationsnummer.

Hela företaget har vunnit olika utmärkelser under senare tid: Årets Takläggare “King of Roofs” 2016 och Årets Hantverkare 2016 som presenterades på Hamburger Börs. Villatakspecialisten har även hjälpt privatpersoner som har råkat illa ut av oseriösa företagare i Sofias Änglar och Fuskbyggarna i TV 4.

DM TAK har sedan starten 2001 skapat sig ett gott rykte bland fastighetsägare och villaägare tack vare den höga kvalitén av takarbeten som levereras. Vi har en lång lista av nöjda referenskunder i Stockholmsområdet. Se vidare på denna hemsida under fliken referenser.

* Villatakspecialisten  är en specialavdelning inom DM TAK AB för den del av verksamheten som avser takomläggning av villor och har samma organisationsnummer som DM TAK AB.

Kostnadsfri besiktning och utförlig offert

Kontakta Villatakspecialisten idag så får du en kostnadsfri besiktning och ett utförligt offertförslag när det gäller omläggning av just ditt villatak.

Du kan spara stora pengar i längden på att få arbetet utfört med rätt materialval och hög kvalité från början!

Det finns en hel del detaljer som också behöver tas hänsyn till när man lägger om ett villatak såsom t ex plåtdetaljer, vattenavrinning och taksäkerhet.

Vi svarar gärna på era funderingar:

Vad säger kunderna om oss:

  • Slutresulatet blev perfekt, under arbetets gång har det hållits rent och snyggt. Trevliga och kunniga hantverkare. Mycket nöjd kund.

    Anders S
  • Jag är supernöjd med mitt tak!! Proffsiga och kompetenta från A-Ö vilket gjort mig trygg genom hela processen.

    Veronica H
  • Utsatta tidsramar hölls, killarna kom alltid i tid som de sagt, jobbade på hela tiden, var alltid trevliga. Har utfört ett bra jobb som jag ser det.

    Britta R