Vit villa i Bromma med röda takpannor
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Bromma

Takläggare i Bromma

Bor du i villa och söker efter en takläggare i Bromma? Vi är en välrenommerad takfirma som är specialister på takomläggning och plåtslageri på villor.

15_garanti

Takläggare

Proffs på takläggning i Bromma

Vi hjälper dig att kostnadsfritt inspektera och lokalisera eventuella fel och brister på ditt tak. Om rekommendationen är att lägga om taket så skickar vi en detaljerad offert för en takomläggning av högsta kvalitet. Om rekommendationen är lagning lokalt så får du förslag på det.

 

Reco 9år alla

Viktigt att hitta en seriös takläggare

Takläggningsbranschen kan upplevas som en djungel, vilket inte är så konstigt när åtgärdsförslagen och prislapparna skiljer sig så mycket och 9 av 10 takföretag inte vet hur man lägger tak korrekt. Det råder stor brist på kompetenta takläggare och plåtslagare i Sverige vilket inte minst visar sig bland många av takläggarföretagen som ger kortsiktiga och ohållbara lösningar att måla i stället för att byta dåliga plåtar som läcker i skarvarna. Det här i sin tur leder ofta till läckage och dyra överraskningar för villaägare. 

 

När lägger man om ett tak?

För att slippa fuktskador, mögel och läckage är det viktigt att taket är tätt och skyddar bostaden. Livslängden på ett tak är ca 30–50 år när det utförs rätt och underhålls regelbundet under sin livslängd. Ett tak läggs om, antingen när tak-materialet nått sin naturliga livslängd eller om taket inte lades ordentligt sist det lades om. För att veta detta behöver taket inspekteras av någon som är verkligt kompetent. Vi på VillaTakspecialisten erbjuder alltid en kostnadsfri översyn och detaljerad offert för takläggning i Bromma.

 

Erfarenhet sedan 1979

VillaTakspecialisten är ett prisvinnande familjeföretag som byggt upp en kompetens som är oslagbar tack vare vårt genuina intresse för hantverket, förvaltning av alla erfarenheter och stoltheten i att skapa Sveriges bästa tak. Med eget plåtslageri, intern utbildning, checklistor för kontroll av tak, utbildningsfilmer vi skapat själva (och även fritt delar med oss på Youtube) och med ett kvalitetssystem som säkerställer högsta noggrannhet in i detalj, för varje unikt tak, så förvaltar vi din investering på bästa sätt så att du kan leva och bo tryggt i många år framöver.

Elsa-Brändströms-gata-67,-Hägersten–00006-Hög-gigapixel-low_res-width-5272px-WEBBEN
Vit villa med svarta takpannor
Gul villa med svarta takpannor
Vit villa med rött tegeltak
Röd villa i Enskede med röda takpannor
Vit villa med grönt mansardtak

Många referenser i Bromma

 

Bromma har en stor andel villor med lertegel, vackra fönsterkupor och unika takdetaljer och vi har lång erfarenhet av takläggning i Bromma. Vi har stor passion för äldre stil och förespråkar att restaurera taken i tidsenlig stil. Mängder av villaägare i Bromma är nöjda att de valde VillaTakspecialisten för att få det ordentligt gjort. För referenser i Bromma, prata med oss för bilder och kontaktuppgifter. Ring oss nu för ett kostnadsfritt och lönande besök.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
Karta-Bromma

FAKTA

Om Bromma

Bromma är en del av Stockholms Kommun och tillhör området Västerort. I Bromma kan du resa med tunnelbanans gröna linje, tvärbanan samt den lokala Nockebybanan, och Bromma flygplats sammankopplar området med flera delar av Sverige och världen.

Invånare: 71 000 
Yta: 25,99 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra. Under en takomläggning på vintern så läcker inte taket värme eftersom att det är isoleringen innanför taket som håller värmen.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in men efter varje arbetsdag ser vi till att städa undan efter oss och lägga material och redskap i ordning.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

Takarbetare på villa