Rosa villa med orangea takpannor
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare i Djursholm

Takläggare i Djursholm

Söker du en takläggare i Djursholm? Vi på VillaTakspecialisten hjälper er med allt sorts takarbete. Vi har goda referenser från tidigare kunder och är specialister på takläggning och plåtslageri på villor.

15_garanti

TakläggARE

Proffs på takläggning i Djursholm

Vi erbjuder en kostnadsfri översyn där vi går igenom ert tak och lokaliserar eventuella fel och brister. Skulle rekommendationen vara takomläggning så får du en detaljerad offert på takomläggning av högsta kvalitet, med 15 års garanti. Är rekommendationen lagning så får du en detaljerad offert över det.

Reco 9år alla

Viktigt att hitta en pålitlig takläggare i Djursholm

Att hitta en pålitlig takläggare kan kännas utmanande när olika åtgärdsförslag och prislappar skiljer sig så mycket. Det råder en stor brist på kompetenta takläggare och plåtslagare i Sverige, och 9 av 10 takföretag vet inte hur man lägger ett tak korrekt. Detta blir tydligt när vissa takläggarföretag erbjuder kortsiktiga lösningar, som att måla om ett läckande tak och påstå att det kommer hålla i upp till 20 år extra. Tyvärr fungerar det inte så – det är viktigt att taket är korrekt gjort och helt tätt.

När är det dags att byta tak?

Om du har ett gammalt eller läckande tak är det troligtvis dags för en takomläggning. Ett korrekt lagt tak med material av hög kvalitet har en livslängd på cirka 30–50 år, förutsatt att det underhålls regelbundet. Ett läckande tak kan orsaka fukt- och mögelskador i huset. Därför är det viktigt att inspektera taket om det är gammalt, läcker eller inte är korrekt lagt. Vi på VillaTakspecialisten erbjuder alltid en kostnadsfri översyn och en detaljerad offert för takläggning i Djursholm. Då får du veta om det är dags för en omläggning eller om reparation räcker.

Erfarenhet sedan 1979

VillaTakspecialisten är ett familjeföretag med tre generationers takläggare, och vi har byggt upp en oslagbar kompetens tack vare vårt genuina intresse för hantverket. Vi värnar om alla erfarenheter och känner stor stolthet över att skapa Sveriges bästa tak. Vi har ett eget plåtslageri, checklistor för kontroll av tak, interna utbildningar och utbildningsfilmer som vi delar på YouTube. Vi har också ett kvalitetssystem som säkerställer högsta noggrannhet in i detalj för varje tak. Med detta förvaltar vi din investering på bästa sätt så att du kan känna dig trygg med ett tätt tak i många år framöver.

Våra takomläggningar

Vi har under åren utfört ett flertal projekt runt om i Stockholm. Här nedanför kan du se bilder från några av dem.

Rosa villa med orangea takpannor
Rosa villa med orangea takpannor
Gul villa med mansardtak av orangea takpannor
Gul villa med mansardtak av orangea takpannor
Gul villa med mansardtak av orangea takpannor

Många referenser i Djursholm

Djursholm är en av de mest exklusiva och eftertraktade områdena i Sverige, känt för sina vackra villor och natursköna omgivningar. Vi har lång erfarenhet av takläggning på villor i Djursholm, och många kunder från Djursholm är nöjda med sitt val av VillaTakspecialisten när det kommer till takomläggning. Kontakta oss för referenser av tidigare takarbeten i Djursholm eller ring oss idag för en kostnadsfri översyn.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
karta djursholm

Fakta

Om Djursholm

Djursholm är en kommundel i Danderyds kommun, vid fjärdarna Stora och Lilla Värtan strax norr om Stockholms kommun. 

Invånare: 8 982 (2021) 
Yta: 28 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra. Under en takomläggning på vintern så läcker inte taket värme eftersom att det är isoleringen innanför taket som håller värmen.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in men efter varje arbetsdag ser vi till att städa undan efter oss och lägga material och redskap i ordning.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

Takarbetare på villa