Seglarvägen 12, Lidingö 00001 Hög-gigapixel-low_res-width-5272px
  1. Start
  2. /
  3. Takläggare på Lidingö

Takläggare på Lidingö

Söker du en takläggare på Lidingö? Vi på VillaTakspecialisten hjälper er med allt sorts takarbete. Vi har goda referenser från tidigare kunder och är specialister på takläggning och plåtslageri på villor.

15_garanti

TakläggARE

Proffs på takläggning på Lidingö

Vi erbjuder en kostnadsfri översyn där vi går igenom ert tak och lokaliserar eventuella fel och brister. Skulle rekommendationen vara takomläggning så får du en detaljerad offert på takomläggning av högsta kvalitet, med 15 års garanti. Är rekommendationen lagning så får du en detaljerad offert över det.

Reco 9år alla

Viktigt att hitta en seriös takläggare

Att hitta en seriös takläggare kan kännas svårt när förslagen och priserna varierar så mycket. Det finns en stor brist på kompetenta takläggare och plåtslagare i Sverige, och 9 av 10 takföretag vet inte hur man lägger ett tak korrekt. Detta märks bland annat när vissa företag ger kortsiktiga lösningar, som att måla om ett läckande tak och hävda att det kommer hålla i upp till 20 år extra. Tyvärr fungerar det inte så. Det är viktigt att taket är korrekt lagt och helt tätt.

När är det dags att byta tak?

Om du har ett gammalt tak eller ett tak som läcker kan det vara dags för en takomläggning. Ett korrekt lagt tak med material av hög kvalitet har en livslängd på cirka 30–50 år om det underhålls regelbundet. Ett läckande tak kan orsaka skador av fukt och mögel i huset. Därför är det viktigt att se över sitt tak om det är gammalt, läcker eller inte är korrekt lagt. Vi på VillaTakspecialisten erbjuder alltid en kostnadsfri översyn och en detaljerad offert för takläggning på Lidingö. Då får du veta om det är dags för en omläggning eller om det räcker med reparation.

Erfarenhet sedan 1979

VillaTakspecialisten är ett familjeföretag med tre generationers takläggare och vi har byggt upp en oslagbar kompetens tack vare vårt genuina intresse för hantverket. Vi förvaltar alla erfarenheter och känner stor stolthet över att skapa Sveriges bästa tak. Vi har ett eget plåtslageri, checklistor för kontroll av tak, interna utbildningar och utbildningsfilmer som vi delar på YouTube. Vi har också ett kvalitetssystem som säkerställer högsta noggrannhet in i detalj för varje tak. Med detta förvaltar vi din investering på bästa sätt så att du kan känna dig trygg med ett tätt tak i många år framöver.

Våra takomläggningar

Vi har under åren utfört ett flertal projekt runt om i Stockholm. Här nedanför kan du se bilder från några av dem.

Gul villa med orangea takpannor
Gul villa med orangea takpannor
Gul villa med orangea takpannor
Gul villa med orangea takpannor
Seglarvägen 12, Lidingö 00001 Hög-gigapixel-low_res-width-5272px
Seglarvägen 12, Lidingö 00001 Hög-gigapixel-low_res-width-5272px

Många referenser på Lidingö

Lidingö är en av Stockholms mest attraktiva och växande kommuner med många vackra naturskyddsområden och trevliga villaområden. Vi har lång erfarenhet av takläggning på villor i Lidingö och många kunder från Lidingö är nöjda med sitt val av VillaTakspecialisten när det kommer till takomläggning. Kontakta oss för referenser av tidigare takarbeten i Lidingö eller ring oss idag för en kostnadsfri översyn.

Våra tjänster

De tjänster vi erbjuder inom tak

Vi erbjuder ett flertal tjänster inom tak: takomläggning, takservice, takmålning och mer. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi har att erbjuda. 

Kontakt

Kontakta oss för en offert

Vill du ha en offert för en takomläggning? Kontakta oss, så sätter vi dig i kontakt med en av våra duktiga offertskrivare som kommer se till att du så snart som möjligt har en offert i handen. 

Kontakta oss via formulär

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss till dig.

Adress
karta Lidingö

Fakta

Om Lidingö

Lidingö kommun eller Lidingö stad är en kommun öster om Stockholms kommun inom Stockholms län. Kommunen utgörs av ön Lidingö i Stockholms inre skärgård samt ett antal kringliggande öar.

Befolkning: 48 123 (31 dec. 2019)
Yta: 51,05 km²

Frågor & svar

Vanliga frågor

Det kan dyka upp många frågor då man först börjar fundera på att lägga om sitt tak. Här svarar vi på några av de vanligaste frågorna vi stöter på. Om din fråga inte besvaras här, tveka inte att kontakta oss.

Frågor & svar

Kan man lägga om sitt tak på vintern?

Ja, det går mycket bra att göra. Under en takomläggning på vintern så läcker inte taket värme eftersom att det är isoleringen innanför taket som håller värmen.

Om man lägger om sitt tak, hur påverkar det de boende i huset?

Man kan räkna med en del oväsen från rivning och spikning. Det kan så klart också bli stökigt med tanke på material som rivs och nytt byggmaterial som fraktas in men efter varje arbetsdag ser vi till att städa undan efter oss och lägga material och redskap i ordning.

Hur lång tid tar det att lägga om ett tak?

Det varierar. Några faktorer som spelar in är takets storlek, var fastigheten står och utmaningsgrad (om det exempelvis är mycket brant eller om det finns mycket olika detaljer på taket såsom skorstenar, takfönster, takkupor, vinkelrännor mm). Ett "enkelt" villatak av normal storlek kan gå att lägga om på en till två veckor, men det finns som sagt flera olika saker som kan påverka denna tid.

Hur kan man förlänga takets livslängd?

Regelbundet underhåll är bästa sättet att förlänga livslängden. Man kan teckna ett serviceavtal där takservicearbetare kommer och tittar på ens tak varje år och bland annat rensar vattengångar och protokollför brister. Då kan får man en kontinuerlig uppdatering om hur det står till med taket och man får då reda på eventuella reparationer som behövs.

Takarbetare på villa