Backvagen-25-Varmdo-6-1-1024×683.jpg
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Backvägen – Värmdö

Backvägen - Värmdö

Takläggning

Villa

Takomläggning på Backvägen på Värmdö

När en inspektion gjordes av huset på Backvägen 25 i Värmdö upptäckte man att taket sjöng på sista versen. Därför bestämde de boende sig för att de skulle få taket omlagt.

 

De nya svarta betongpannorna passar fint ihop med den vita och grå fasaden och ger ett stilrent intryck. Dessutom monterades svarta plåtdetaljer, inklusive taksäkerhet som gör att framtida takarbete enkelt och effektivt kan utföras på ett säkert sätt. Snörasskydd längs med takfoten ser till att de boende inte behöver oroa sig för snö eller is som kan glida nedför taket.

 

Med ett tätt och säkert tak, som självklart kommer med en lång garantitid, kan de boende slippa oron för läckor och mögel. De kan istället ägna sig åt det som de själva vill och kan fullt ut njuta av den omgivande naturen.

Backvagen-25-Varmdo-9-1-1024×683.jpg
Backvagen-25-Varmdo-6-1-1024×683.jpg

Relaterade kundcase

Vit villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Östbovägen – Danderyd

De boende på Östbovägen i Danderyd fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som har hela 15 års garanti.
Tegelvilla med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Yxvägen – Älvsjö

De boende på Yxvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Det nya taket passar perfekt ihop med huset och kommer hålla tätt i många år framöver. 
Gul villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Wedtorpsvägen – Åkersberga

De boende på Wedtorpsvägen i Åkersberga fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Hela huset fick sig ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med fasaden.
Villa med tak av lertegelpannor
11 mars, 2024

Träningsvägen – Enskede

Denna fina villa på Träningsvägen i Enskede fick en takomläggning med nya takpannor av Vittinge enkupigt lertegel i orange kulör. Hela huset fick ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med den ljusa fasaden. De boende kan nu känna sig trygga med...
Vit villa med orangea betongpannor
11 mars, 2024

Tornfalksvägen – Älvsjö

De boende på Tornfalksvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i orange kulör. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hål...