Mansardtak med tegelrött enkupigt lertegel
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Dorpatsvägen – Enskede

Dorpatsvägen - Enskede

Takläggning

Villa

Takomläggning på Dorpatsvägen i Enskede

Vid besiktning av taket på Dorpatsvägen i Enskede syntes ett väldigt slitet tak både utifrån och inifrån som hade gjort sitt att skydda huset från regn och vind. Vi på Villatakspecialisten gjorde en helomläggning med enkupigt lertegel i Vittinge tillsammans med Vittinge nockpannor och en del andra justeringar för att förhindra vatten och vind att ta sig in. 

Att ha ett helt tak som håller i vått och torrt är otroligt viktigt som villaägare så att man istället kan fokusera på annat som är viktigt.

Mansardtak med tegelrött enkupigt lertegel

Relaterade kundcase

Vit villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Östbovägen – Danderyd

De boende på Östbovägen i Danderyd fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som har hela 15 års garanti.
Tegelvilla med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Yxvägen – Älvsjö

De boende på Yxvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Det nya taket passar perfekt ihop med huset och kommer hålla tätt i många år framöver. 
Gul villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Wedtorpsvägen – Åkersberga

De boende på Wedtorpsvägen i Åkersberga fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Hela huset fick sig ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med fasaden.
Villa med tak av lertegelpannor
11 mars, 2024

Träningsvägen – Enskede

Denna fina villa på Träningsvägen i Enskede fick en takomläggning med nya takpannor av Vittinge enkupigt lertegel i orange kulör. Hela huset fick ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med den ljusa fasaden. De boende kan nu känna sig trygga med...
Vit villa med orangea betongpannor
11 mars, 2024

Tornfalksvägen – Älvsjö

De boende på Tornfalksvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i orange kulör. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hål...