Tegelvilla med svarta takpannor
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Drakskeppsvägen – Täby

Drakskeppsvägen - Täby

Takläggning

Villa

Takomläggning på Drakskeppsvägen i Täby

Med vidsträckt utsikt på Drakskeppsvägen i Täby över vattnet och grönområden bara ett stenkast bort, är denna villa ett perfekt ställe för de boende att ta det lugnt i och ladda batterierna. Men det gamla taket var ett oönskat orosmoment, eftersom det upptäcktes att det hade blivit i så pass dåligt skick att det riskerade att läcka. Därför beställdes en takomläggning

En fullständig renovering utfördes där svarta betongpannor lades, vilka passar fint ihop med fasadernas tegel. Plåtdetaljerna är även de i svart, inklusive de delar av taket som vetter mot den inglasade verandan. Stuprör och hängränna byttes ut och ombesörjer takavvattningen och skyddar huset från vattenskador. Dessutom monterades taksäkerhetsdetaljer som gör det enkelt för framtida underhållsarbete att utföras på taket. 

Även snörasskydd monterades, vilket skyddar de boende från nedglidande snö och is.

Denna villa är nu återigen ett ställe där man kan fokusera på de saker som är viktiga för en, utan att behöva störas av den oro som ett läckande tak innebär.

Tegelvilla med svarta takpannor

Relaterade kundcase

Vit villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Östbovägen – Danderyd

De boende på Östbovägen i Danderyd fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som har hela 15 års garanti.
Tegelvilla med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Yxvägen – Älvsjö

De boende på Yxvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Det nya taket passar perfekt ihop med huset och kommer hålla tätt i många år framöver. 
Gul villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Wedtorpsvägen – Åkersberga

De boende på Wedtorpsvägen i Åkersberga fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Hela huset fick sig ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med fasaden.
Villa med tak av lertegelpannor
11 mars, 2024

Träningsvägen – Enskede

Denna fina villa på Träningsvägen i Enskede fick en takomläggning med nya takpannor av Vittinge enkupigt lertegel i orange kulör. Hela huset fick ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med den ljusa fasaden. De boende kan nu känna sig trygga med...
Vit villa med orangea betongpannor
11 mars, 2024

Tornfalksvägen – Älvsjö

De boende på Tornfalksvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i orange kulör. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hål...