Vacker villa i Saltsjöbaden med tegelpannor
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Filip Månssons väg – Saltsjöbaden

Filip Månssons Väg - Saltsjöbaden

Takläggning

Villa

Takomläggning på Filip Månssons Väg i Saltsjöbaden

Taket på Filip Månssons väg i Saltsjöbaden var i behov av en komplett takrenovering. De boende bestämde sig för en helomläggning av taket och självklart såg vi detta som ett givande uppdrag! 

De nya pannorna i Hollander tegel passar fint ihop med husets fasad och med plåtdetaljerna gjort i koppar. Vi monterade även en ny tillverkad skorstenskrans och takpannor längs muren mot gatan utanför. Nu kan de boende slippa oro för läckage och istället njuta av en kopp kaffe till utsikten i vackra Saltsjöbaden.

Vacker villa i Saltsjöbaden med tegelpannor
Stuprör av koppar

Relaterade kundcase

Vit villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Östbovägen – Danderyd

De boende på Östbovägen i Danderyd fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som har hela 15 års garanti.
Tegelvilla med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Yxvägen – Älvsjö

De boende på Yxvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Det nya taket passar perfekt ihop med huset och kommer hålla tätt i många år framöver. 
Gul villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Wedtorpsvägen – Åkersberga

De boende på Wedtorpsvägen i Åkersberga fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Hela huset fick sig ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med fasaden.
Villa med tak av lertegelpannor
11 mars, 2024

Träningsvägen – Enskede

Denna fina villa på Träningsvägen i Enskede fick en takomläggning med nya takpannor av Vittinge enkupigt lertegel i orange kulör. Hela huset fick ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med den ljusa fasaden. De boende kan nu känna sig trygga med...
Vit villa med orangea betongpannor
11 mars, 2024

Tornfalksvägen – Älvsjö

De boende på Tornfalksvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i orange kulör. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hål...