Modern villa i Tullinge med svarta takpannor
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Sunnanvägen – Tullinge

Sunnanvägen - Tullinge

Takläggning

Villa

Takomläggning på Sunnanvägen i Tullinge

Denna moderna villa på Sunnanvägen i Tullinge fick ett robust tak med svarta betongpannor som kommer att skydda hela huset från väder och vind under många år framöver. 

Plåtdetaljerna som monterades är även i de svart, vilket får dem att smälta ihop med taket i övrigt och ge ett vackert helhetsintryck. Dessa plåtdetaljer inkluderar bärläktsteg som leder upp till skorstenen och gör det möjligt för exempelvis sotare att enkelt komma åt den, gångbrygga längs med skorstenen, samt snörasskydd som gör att de boende kan röra sig nedanför taket utan att behöva oroa sig för nedglidande snö och is under töväder. 

En vackert rundad omegahuv formgavs av en erfaren plåtslagare och monterades som pricken över i:et på skorstenen. 

Med ett nylagt tak behöver de boende inte oroa sig för läckor eller andra orosmoment som kommer med ett gammalt och slitet tak, och kan istället ägna sig åt de saker i livet som är viktiga för dem. 

Modern villa i Tullinge med svarta takpannor

Relaterade kundcase

Vit villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Östbovägen – Danderyd

De boende på Östbovägen i Danderyd fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som har hela 15 års garanti.
Tegelvilla med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Yxvägen – Älvsjö

De boende på Yxvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Det nya taket passar perfekt ihop med huset och kommer hålla tätt i många år framöver. 
Gul villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Wedtorpsvägen – Åkersberga

De boende på Wedtorpsvägen i Åkersberga fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Hela huset fick sig ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med fasaden.
Villa med tak av lertegelpannor
11 mars, 2024

Träningsvägen – Enskede

Denna fina villa på Träningsvägen i Enskede fick en takomläggning med nya takpannor av Vittinge enkupigt lertegel i orange kulör. Hela huset fick ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med den ljusa fasaden. De boende kan nu känna sig trygga med...
Vit villa med orangea betongpannor
11 mars, 2024

Tornfalksvägen – Älvsjö

De boende på Tornfalksvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i orange kulör. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hål...