Vit villa med röda lertegelpannor
  1. Start
  2. /
  3. Referenser
  4. /
  5. Vasavägen – Tumba

Vasavägen - Tumba

Takläggning

Villa

Takomläggning på Vasavägen i Tumba

Detta hus på Vasavägen 7 i Tumba fick en total make-over då husets fasader tidigare gick från mörk grönt till vit fasad och de mörka gamla takpannor fick lämna plats till nya fina lertegelpannor från Vittinge.

Takavvattning i vitt och plåtar längs gavlarna likaså. Plåtdetaljerna på taket byttes till nya tegelröda, till exempel skorsten och vinkelrännor.

Taket är ett mansardtak som möter ett sadeltak och har även en utbyggnad med sadeltak. De många takfallen utgör en stor del av husets charm som nu ger ett behagligt intryck. 

Nu kan man njuta av morgonkaffet en regnig höstmorgon utan oro för läckage.

Vit villa med röda lertegelpannor
2-4.jpg
Vit villa med röda lertegelpannor
4-1.jpg

Relaterade kundcase

Vit villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Östbovägen – Danderyd

De boende på Östbovägen i Danderyd fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som har hela 15 års garanti.
Tegelvilla med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Yxvägen – Älvsjö

De boende på Yxvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Det nya taket passar perfekt ihop med huset och kommer hålla tätt i många år framöver. 
Gul villa med tak av svarta betongpannor
13 mars, 2024

Wedtorpsvägen – Åkersberga

De boende på Wedtorpsvägen i Åkersberga fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i svart kulör. Hela huset fick sig ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med fasaden.
Villa med tak av lertegelpannor
11 mars, 2024

Träningsvägen – Enskede

Denna fina villa på Träningsvägen i Enskede fick en takomläggning med nya takpannor av Vittinge enkupigt lertegel i orange kulör. Hela huset fick ett lyft och det nya taket passar perfekt ihop med den ljusa fasaden. De boende kan nu känna sig trygga med...
Vit villa med orangea betongpannor
11 mars, 2024

Tornfalksvägen – Älvsjö

De boende på Tornfalksvägen i Älvsjö fick en takomläggning med nya takpannor av Jönåker Elegant, ytbehandlade tvåkupiga betongpannor i orange kulör. Det nya taket gav hela huset ett lyft och de boende kan känna sig trygga med ett tätt tak som kommer hål...